Novosti

  Događanja i novosti iz Doma

  Dana 30.9.2020. s početkom u 12:30, u prostoru Čitaonice, obilježili smo rođendane korisnika koji su rođeni u mjesecu rujnu. Korisnici su se zabavili uz glazbu po vlastitom izboru, kavu, sokove te veliku i ukusnu tortu koju su priredile naše vrijedne kuharice.

  Zahvaljujemo se Čaroliji darivanja koja je ispunila rođendanske želje naših korisnika.

  U ponedjeljak, 7.9.2020. u prostoru čitaonice Doma s početkom u 12:30 sati, obilježili smo rođendane naših korisnika koji su rođeni u srpnju i kolovozu.

  Uz starogradsku glazbu i stihove korisnice Margarete Janeš Puač, korisnici su se zabavili i družili, a naši vrijedni kuhari su pripremili tortu kojom su se zasladili.

  Druženje je potrajalo do 14 sati, a korisnike koji zbog zdravstvenog stanja nisu bili u mogućnosti prisustvovati proslavi, obišli smo u njihovim sobama te im je uz ručak poslana rođendanska torta.

  Dana 16.7.2020. godine u prostoru čitaonice Doma s početkom u 10:00 sati, obilježili smo rođendane naših korisnika koji su rođeni u mjesecu lipnju.

  Kuharice su za tu prigodu ispekle veliku i ukusnu tortu, a za glazbu su se pobrinuli sami slavljenici puštajući i pjevajući glazbu po vlastitom izboru.

  Zahvaljujemo se Čaroliji darivanja koja je ispunila rođendanske želje naših korisnika.

  U petak, 19.6.2020. godine u prostoru čitaonice Doma s početkom u 10:00 sati, obilježili smo rođendane naših korisnika koji su rođeni u mjesecu travnju.

  Za veselu rođendansku atmosferu pobrinuli su se sami korisnici,  te pjevajući stare  pjesme izmamili osmjehe na lica , a kuharice su za tu prigodu ispekle veliku i ukusnu tortu.

  Na druženju je prisustvovalo 14 korisnika stambenog  smještaja. .

  Druženje je potrajalo do 11:00 sati, a korisnike koji zbog zdravstvenog stanja nisu bili u mogućnosti prisustvovati proslavi, obišli smo u njihovim sobama te im je uz ručak poslana rođendanska torta.

  U četvrtak, 27.2.2020. u kino dvorani Doma s početkom u 11 sati, obilježili smo rođendane naših korisnika koji su rođeni u mjesecu siječnju i veljači. Za veselu rođendansku atmosferu pobrinuo se  naš  domski zbor, a kuharice su za tu prigodu ispekle veliku i ukusnu tortu.

  Dana, 25.2.2020. godine u Domu je održano druženje povodom Maškara.

  Tom prilikom, u goste su nam došli učenici 1. razreda OŠ Dobriša Cesarić, te kratkim nastupom razveselili korisnike Doma.

  Neki od naših korisnika su se također odlučili zamaskirati te na taj način izmamiti osmjeh na lice korisnika i radnika Doma, a na oduševljenje djeca koja su gostovala.

  Nakon programa djeca su korisnike počastila slatkišima koje su kupili iz „ razredne blagajne“, a djeca su bila pozvana na krafne, sokove i grickalice.

  Dana 14.2.2020. održano je druženje povodom Valentinova. U goste su nam došli volonteri Obrtničke škole koji su sa korisnicima igrali društvene igre u Holu Doma , te u radnoj terapiji izrađivali valentinovske čestitke.Na druženju je sudjelovalo 44 korisnika koji su se počastili sokovima i grickalicama. Korisnica Margareta Janeš Puač je u prostoru radne terapije učenicima pročitala neke od svojih radova.

  Stranica 1 od 45

  Novosti iz doma

  Proslava rođendana korisnika

  Dana 30.9.2020. s početkom u 12:30, u prostoru Čitaonice, obiljež...

  Proslava rođendana korisnika

  U ponedjeljak, 7.9.2020. u prostoru čitaonice Doma s početkom u 1...

  Proslava rođendana korisnika

  Dana 16.7.2020. godine u prostoru čitaonice Doma s početkom u 10:...

  Proslava rođendana korisnika

  U petak, 19.6.2020. godine u prostoru čitaonice Doma s početkom u...

  PROSLAVA ROĐENDANA KORISNIKA

  U četvrtak, 27.2.2020. u kino dvorani Doma s početkom u 11 sati, ...

  MAŠKARE

  Dana, 25.2.2020. godine u Domu je održano druženje povodom Maškar...

  Kontakt Info

  Dom za starije i nemoćne osobe Požega

  Dr. Filipa Potrebice 2a, 34 000 Požega, Hrvatska

  tel.  034 271 311 - fax. 034 271 311

  E-mail: dzsino.pozega@po.t-com.hr
  Dom za starije i nemoćne Požega - lokacija

  O nama

  Odlukom Upravnog odbora Republičkog fonda mirovinskog i invalidskog osiguranja Dom je osnovan u prosincu 1990. god., a svoje prve korisnike udomio je u veljači 1991. godine. Godine 2002. osnivačka prava nad Domom su prenesena na Požeško-slavonsku županiju.  Do 2008. god. Dom je imao kapacitet za smještaj 131 korisnika, a dogradnjom jedinice za pojačanu njegu i preuređenjem Doma kapacitet je povećan za 57 mjesta te je razvrstan kao dom visoke druge kategorije. Tako da je danas moguće privremeno ili trajno smjestiti 188 korisnika.   opširnije...